vmf

akk

ralli-sm

waltikka

valkeakoski

asuntomessut

pirelli

hartwall

sovella

crocs

Valkeakosken Sanomat


TERVETULOA SM-WALTIKKA-RALLIN SIVUSTOLLE


Käy päivittämässä tietoja yhdeksättä kertaa ajettavasta ja kuluvan SM-rallisarjan ensimmäisestä kesäkilpailusta!


4.6. Erikoiskoe 3/8

Erikoiskoetta 3/8 on jouduttu lyhentämään 400 metriä lähtöpäästä.1.6. !!!! Kilpailun lähtöluettelo !!!!

Alkuperäinen lähtöluettelo säilyy muuttamattomana, mutta esiintyneisiin seikkoihin tullaan puuttumaan järjestäjän toimesta.


29.5. Waltikan tavoittelijat selvillä

Ilmoittautuminen Rallin SM-sarjan neljänteen osakilpailuun on päättynyt. Kilpailuun ilmoittautui kaikkiaan 91 ralliparia. Kunkin luokan sarjajohdossa olevat kuljettajat ja heidän haastajansa kohtaavat hämäläisillä maanteillä pe 5.6. klo 19.01 alkavassa koitoksessa. Yötauon jälkeen lauantaina aamulla ani varhain ja toivottavasti auringon saattelemana, uljaat kuskit oikovat nilkkojaan pedaaleilla. SM-luokassa 1
Ketomaa, Välimäki, Salo, Katajamäki, Sohleberg, Ketomäki ja Tuohino... kaikki kokeneita ratinpyörittäjiä ja varmasti näyttäviä ajolinjoja tarjoavia kuskeja. SM-luokassa 2 vastaavasti Lindroos, Tawast, Tahvanainen, Pinomäki, Hirvonen, Hirvikangas ja Nikara... innokkuudella ja taidollaan kisaavat oman luokkansa parhaita pisteistä.

SM-sarjan ulkopuolella on myös kuljettajia itäisestä naapurimaasta Venäjältä ja Virosta. Valkeakosken ralli on toinen kesäralleista ennen Neste Rallia, joten SM-sarjan kilpailut luovat ulkomaisille kuljettajille mahdollisuuden testauksiin.


 

Säännöt

Sarjapisteet 2009

Keskustan kartta

Kilpailuun hyväksytyt

Kilpailijaohje

Rally Magazine

Huoltoalueen kartta